ІДІЛ взяло відповідальність за напад на Лондонському мосту

Поділитися
ІДІЛ взяло відповідальність за напад на Лондонському мосту В п'ятницю британська поліція назвала терористичним актом напад на Лондонському мосту
В результаті нападу бойовика ІДІЛ загинули дві людини.

Екстремістське угруповання ІДІЛ взяло на себе відповідальність за напад на Лондонському мосту, яке було скоєно одним з її бійців в п'ятницю. Про це повідомляє інформаційне агентство AMAQ в суботу, 30 листопада.

В п'ятницю британська поліція назвала терористичним актом напад на Лондонському мосту. У поліції також повідомили про те, що нападник, 28-річний Усман Хан раніше був засудженим за терористичні злочини і звільнений з в'язниці в минулому році.

"Ця особа була відома владі, оскільки в 2012 році він був засуджений за злочини, пов'язані з тероризмом", - повідомив у заяві головний офіцер британської контртерористичної поліції Ніл Басу.

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що засуджених за злочини, пов'язані з тероризмом, не можна випускати з в'язниці раніше строку після того, як стало відомо, що нападник на Лондонський міст був звільнений з в'язниці в минулому році до закінчення терміну його ув'язнення.

Як повідомлялося, невідомий поранив ножем п'ятьох перехожих на Лондонському мосту, двоє померли на місці події. Злочинця застрелила поліція. Не виключається, що інцидент пов'язаний з тероризмом.

Цей міст знаходиться в жвавому фінансовому і туристичному центрі Лондона. У 2017 році на цьому місці вчинили теракт, в результаті якого загинули вісім осіб, ще майже півсотні людей були поранені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі