Іран створює польові шпиталі через спалах коронавірусу

Поділитися
Іран створює польові шпиталі через спалах коронавірусу Кількість загиблих від коронавірусу в Ірані "набагато вища" за офіційні дані © 112 Україна
За офіційними даними кількість смертей від коронавірусу в Ірані - 34, за неофіційними - більше 200.

Кількість смертей по всьому Ірану від спалаху нового коронавірусу складає не менше 210, повідомляє BBC Persian з посиланням на свої джерела з лікарень в Ірані.

У столиці Тегерані найбільше загинуло від спалаху, на другому місці - місто Кум, йдеться в повідомленні BBC Persian.

Кількість загиблих від коронавірусу в Ірані "набагато вища", ніж офіційна кількість загиблих, заявив у п'ятницю іранський депутат Голамалі Джафарзаде Именабаді, додавши, що він задокументував "жахливі цифри" з кладовищ у своєму місті Рашт на півночі Ірану.

В Кумі влада може створити польові лікарні, так як стаціонарні лікарні - Камкар і Фаргані - повністю переповнені.

Згідно з останньою офіційною статистикою, кількість смертей від коронавірусу в Ірані зросла до 34, а загальна кількість підтверджених випадків - до 388.

112 Україна
Відзначимо, в п'ятницю про перший підтвердженоий випадок коронавірусу на своїй території повідомила влада Литви. Вірус виявили у жінки, яка нещодавно побувала у Вероні.

У заяві уряду Литви йдеться, що жінка була ізольована в лікарню в північному місті Шяуляй після її повернення в понеділок. З тих пір вона знаходиться під наглядом і показує тільки легкі симптоми, без підвищеної температури.

Також перші два випадки коронавірусної інфекції підтверджені в Мексиці. Один з пацієнтів знаходиться в Мехіко, а інший - в північному штаті Сіналоа, їх стан стабільний.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі