Ізраїль склав карантинний список країн

Поділитися
Ізраїль склав карантинний список країн В список були включені Німеччина, Франція, Іспанія, Австрія і Швейцарія. © reuters.com
Вісім країн, після відвідування яких вас помістять на двотижневий домашній карантин.

Коронавірус змусив Ізраїль скласти "карантинний список" країн, подорожувальники з яких можуть бути переносниками небезпечного коронавіруса, повідомляє Reuters.

Список містить вісім країн, після відвідування яких вас помістять на двотижневий домашній карантин.

Уряд Ізраїлю у зв'язку з поширенням коронавірусу Covid-19 прийняло рішення про внесення в "карантинний список" туристів з ще п'яти європейських країн.

В список були включені Німеччина, Франція, Іспанія, Австрія і Швейцарія.

У цьому переліку зазначені Італія, Китай і Сінгапур. Тепер всі прибулі до Ізраїлю з цих країн будуть поміщені на двотижневий домашній карантин.

Також ізраїльське Міністерство охорони здоров'я закликало скасувати всі міжнародні конференції в Ізраїлі і заборонив проведення зборів більше 5 тис. чоловік.

Всього в Ізраїлі підтвердили 15 випадків коронавіруса. Близько 5 тис. ізраїльтян, які прибули з "гарячих точок" поширення вірусу, перебувають під домашнім карантином.

Нагадаємо, головний хірург США дав рекомендації, як не заразитися коронавірусом. Він також додав, що у більшості випадків заражені коронавірусом переносять хворобу в легкій формі. Для цього достатньо відсидітися вдома кілька днів. А головні правила, які може виконувати кожен, щоб запобігти поширення вірусу: часто мити руки і прикривати рукою рот під час чхання або кашлю, а також залишатися вдома під час нездужання.

Всесвітня організація охорони здоров'я визнала її надзвичайною ситуацією міжнародного масштабу. Станом на 4 березня у світі зареєстровано 93 160 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 198 - летальні. Одужали 50 690 чоловік.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі