Катастрофа Ан-148 у РФ: знайдено другий "чорний ящик"

Поділитися
Катастрофа Ан-148 у РФ: знайдено другий "чорний ящик" © Кадр/YouTube
Він знаходиться "у задовільному стані".

На місці катастрофи літака Ан-148 у Раменському районі Підмосков'я знайшли другий "чорний ящик". Про це повідомив представник оперативного штабу на місці НС, передають росЗМІ. За його словами, бортовий мовний самописець знаходиться у "задовільному стані".

Читайте також: Марін Ле Пен вирішила змінити назву своєї партії

Як повідомлялося, 11 лютого в районі села Степанівське Раменського району Московської області після вильоту з аеропорту "Домодєво" розбився пасажирський літак Ан-148, який слідував за маршрутом "Москва-Орськ". На борту літака перебувала 71 особа: 65 пасажирів і шість членів екіпажу.

Слідчі прийшли до висновку , що літак Ан-148 розбився у Підмосков'ї в результаті зіткнення з землею. Транспортний засіб був із повними баками пального, які вибухнули після зіткнення.

За даними консульської служби, громадян України на борту літака не було.

Міністерство надзвичайних ситуацій Росії повідомило про припинення пошуково-рятувальної операції на місці аварії пасажирського літака Ан-148,оскільки живих не виявлено, проте пошукові роботи триватимуть ще протягом семи днів. Влада Саратовської, Оренбурзької і Ленінградської областей виплатить сім'ям загиблих по мільйону рублів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі