Кім Чен Ин прирівняв підлітковий секс до держзради

Поділитися
Кім Чен Ин прирівняв підлітковий секс до держзради Кім Чен Ин звинувачує в аморальності Захід © Кадр/YouTube
Кім Чен Ин вважає, що погана поведінка підлітків "допомагає ворогам руйнувати корейське суспільство".

Лідер КНДР Кім Чен Ин прирівняв підлітковий секс до державної зради, оскільки вважає секс між тінейджерами "аморальним" і "нечестивим", повідомляє видання Express з посиланням на Radio Free Asia.

Більш того, він прирівняв його до державної зради, оскільки така поведінка підлітків "допомагає ворогам руйнувати корейське суспільство".

"Аморальність школярів і студентів викликана впливом капіталістичного способу життя, поширенням електронних засобів масової інформації, а також поставляється з сусіднього Китаю порнографією. І це стає проблемою", - заявив Кім Чен Ин.

Щоб зупинити зростання "сексуальної розбещеності", влада наказала школам перевіряти телефони підлітків на наявність заборонених матеріалів та відвідування небажаних сайтів. Підлітки, у яких знайдуть "заборонені" матеріали, а також їхні батьки та вчителі будуть суворо покарані.

Нагадаємо, 24 травня Доїм Чен Ин з'явився на публіці вперше за останні три тижні, розвінчавши чутки про своє можливе зараження на коронавірус і навіть смерті.

Відсутність Кім Чен Ина на Дні Сонця (річниці з дня народження його діда Кім Ір Сена) призвела до появи чуток про важкий стан і навіть смерть північнокорейського лідера. Щоб розвінчати їх, Національна радіокомпанія КНДР оприлюднила кадри робочого візиту правителя до містоа Самджіон.

Розвідка Південної Кореї не фіксувала ознак зміни влади в країні. У Сеулі вважали, що Кім Чен Ин живий, але залишається на реабілітації і не може з'явитися на публіці. Раніше спеціальний поїзд Кім Чен Ина помітили на станції у районі міста Вонсан, де знаходиться комплекс курортних та рекреаційних споруд, який використовують члени його сім'ї.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі