Королева Єлизавета позбавила принца Гаррі та його дружину королівських титулів

Поділитися
Королева Єлизавета позбавила принца Гаррі та його дружину королівських титулів Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл залишилися без титулів і прислуги © Facebook/Sussex Royal
Подружжя не зможе користуватися державним фінансуванням.

Принц Гаррі та його дружина Меган більше не будуть працювати членами британської королівської сім'ї, і вони не будуть використовувати свої титули "королівської величі", оскільки вони йдуть в незалежне майбутнє, заявив Букінгемський палац в суботу.

"Гаррі, Меган і Арчі завжди будуть дуже улюбленими членами моєї сім'ї", - сказала королева Єлизавета в своїй заяві.

"Я усвідомлюю проблеми, з якими вони зіткнулися в результаті ретельного вивчення протягом останніх двох років, і підтримую їх прагнення до незалежного життя".

Королева додала, що вона "особливо пишалася тим, що Меган Маркл стала одним з членів сім'ї.

У Палаці повідомили, що Гаррі і Меган більше не будуть отримувати державні кошти, і вони повернуть гроші, витрачені на реконструкцію їх котеджу у Віндзорі. За словами представників палацу, зміни набудуть чинності навесні цього року.

Раніше повідомлялося про те, що співробітників британської королівської резиденції подружжя в Фрогмор-котедж звільнили, а будинкоутримувача та інших ключових співробітників перевели на іншу роботу.

Принц Гаррі і Меган Маркл 8 січня відмовилися від звання членів королівської сім'ї, зберігши за собою титули герцога і герцогині Сассекських. Вони заявили, що надалі планують відмовитися від фінансування з держбюджету і стати фінансово незалежними. Передбачалося, що Фрогмор-котедж залишиться їх офіційною резиденцією у Великій Британії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі