Коронавірус поширився в штаб-квартирі НАТО

Поділитися
Коронавірус поширився в штаб-квартирі НАТО © iSport.ua
У одного із співробітників підтвердилося наявність інфекції.

Один зі співробітників апарату НАТО виявився зараженим коронавірусом, всі його колеги змушені залишатися вдома і працювати віддалено, передає прес-служба організації. Заражений повернувся з відпустки на півночі Італії і в кінці минулого тижня почував себе погано.

"Ми можемо підтвердити, що один співробітник НАТО, що працює в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі, був протестований з позитивним результатом на COVID-19", - йдеться в комюніке НАТО.

Зараз співробітник перебуває у себе вдома в ізоляції, всіх його колег негайно попередили про можливу небезпеку зараження. "Через кілька хвилин після отримання результату все його безпосередні колеги по роботі були проінформовані. Вони працювали з дому в кінці минулого тижня і продовжують це робити", - йдеться в повідомленні прес-служби.

У відомстві зазначили, що з метою забезпечення безпеки персоналу та відвідувачів у штаб-квартирі Північноатлантичного альянсу вже були прийняті превентивні міри на основі вказівок ВООЗ: тимчасово зупинили службові поїздки та групові відвідування штаб-квартири НАТО в Брюсселі.

Наприкінці лютого народний депутат фракції ОПЗЖ Олег Волошин зустрічався зі своїм колегою з Франції Жаном-Люком Рейтцером, якого напередодні госпіталізували з важкою формою захворювання, викликаної коронавірусом COVID-19. Напередодні був у залі Верховної Ради під час голосування за оголошення недовіри генеральному прокурору Руслану Рябошапке, зараз він ізольований.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі