Кількість жертв обвалу мосту в Генуї зросла до 35

Доповнено
Поділитися
Кількість жертв обвалу мосту в Генуї зросла до 35 На місці аварії працюють близько 200 пожежників і рятувальників © https://twitter.com/
Офіційні дані говорять про 11 загиблих. ЗМІ повідомляють про 22.

В результаті обвалу автомобільного мосту в італійському місті Генуя загинули щонайменше 35 осіб. Глава МВС Італії Маттео Сальвіні вже скликав екстрену комісію.

Сальвіні та інші члени комісії щохвилини стежать за оновленням даних про інцидент.

"Ми стежимо за похвилинної ситуацією навколо краху мосту Генуї, я дякую 200 пожежників (і всім іншим героям), які вже зараз працюють над порятунком життів", - написав Сальвини в Twitter.

У місцевому управлінні з надзвичайних ситуацій повідомили про виявлення тіл 35 загиблих. Підтверджено загибель однієї дитини, повідомляє Reppublica.

14 людей госпіталізовано з травмами різної тяжкості. Стан п'ятьох з них медики оцінюють як критичний.

Повідомляється, що в момент аварії моста на ньому знаходилися 30 легкових автомобілів і три вантажівки. Деякі з них впали в річку, деякі - застрягли в конструкціях моста.

Пошуково-рятувальна операція триває.

Вдень 14 серпня у місті Генуя обвалився автомобільний міст, через який проходило платне шосе, в результаті загинули десятки людей. Серед загиблих ті, хто впав разом з мостом, а також опинилися під завалами. Користувачі опублікували відео обвалення моста.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі