Мер Фенікса закликав Трампа надіти маску на мітингу

Поділитися
Мер Фенікса закликав Трампа надіти маску на мітингу © worldweapon.ru
У місті фіксують зростання кількості випадків COVID-19.

У вівторок перед візитом президента США Дональда Трампа до Аризони мер Фенікса, демократ Кейт Гал'єго, закликав главу Білого дому подати приклад та надіти маску на мітингу, повідомляє ABC 15.

"Хоча я не вірю, що захід такого масштабу можна провести безпечно, особливо у зв'язку з тим, що в Аризоні спостерігається зростання кількості випадків COVID-19, президент вирішив провести цей мітинг", - сказав мер.

Трамп, який вже прославився своїм небажанням носити захисну маску, попри пандемію коронавірусу у світі, все ж надів її. Відомо, що американському президенту довелося одягти захисну маску під час відвідування одного із заводів у Флориді, переобладнаному для виготовлення респіраторів.

Читайте також: Лідер Coldplay дав концерт в Instagram

Раніше влада Китаю попередила про можливу другу хвилю спалахів COVID-19 оскільки відсутність імунітету серед населення викликає серйозну стурбованість, а гонка за розробку вакцини триває.

Разом з тим, директор Центру з контролю і профілактики захворювань США доктор Роберт Редфілд заявив, що друга хвиля коронавірусу може початися в США наступної зими і здатна заподіяти набагато більший збиток, ніж перша, оскільки найімовірніше вона почнеться в сезон епідемії грипу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі