МВС Грузії назвав протести опозиції спробою перевороту

Поділитися
МВС Грузії назвав протести опозиції спробою перевороту Зіткнення поліції і протестувальників 20 червня прийняли масовий характер
Всупереч закликам поліцейських демонстранти продовжили штурмувати парламент і нападати на правоохоронців, заявила прес-служба МВС.

Міністерство внутрішніх справ Грузії охарактеризувало протести опозиції біля будівлі грузинського парламенту, як спробу масового перевороту і визнало, що вони вийшли за межі мирних, придбавши насильницький і злочинний характер, йдеться у повідомленні прес-служби міністерства 21 червня.

Всупереч закликам поліцейських демонстранти продовжили штурмувати парламент і нападати на правоохоронців. Поліція була змушена приймати проти нападників відповідні заходи. У міністерстві також додали, що ці протести не залишаться без покарання.

"МВС дасть відповідну оцінку спробі масового перевороту і вторгненню до будівлі парламенту", – сказано у повідомленні.

Читайте також: Протести в Тбілісі: Поліція застосувала газ і гумові кулі, десятки постраждалих

Протести в Тбілісі почалися увечері 20 червня під час засідання Міжпарламентської асамблеї православ'я в будівлі грузинського парламенту. Депутат Держдуми РФ Сергій Гаврилов зайняв крісло спікера і почав виступ російською мовою. Опозиційні депутати заблокували проведення засідання, а біля будівлі парламенту стали збиратися обурені громадяни. Пізніше протестувальники навіть пішли на штурм парламенту держави. Під час зіткнень постраждали не менше 52 людей, у тому числі 14 протестувальників і 38 поліцейських.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі