На оборонному заводі в Росії прогриміли вибухи

Доповнено
Поділитися
На оборонному заводі в Росії прогриміли вибухи ЗМІ повідомляють, що близько двох місяців тому на підприємстві вже був вибух
Постраждалі отримали осколкові поранення.

На оборонному підприємстві "Кристал" у російському місті Дзержинськ під Нижнім Новгородом сталися вибухи. Попередньо, жертв немає, однак дві людини числяться зниклими безвісти, сказав заступник губернатора Нижегородської області Дмитро Краснов в ефірі "Росія-24". Тим часом в прес-службі регіонального уряду заявили, що не підтверджують цю інформацію.

Вказується, що в одній з будівель підприємства сталася пожежа, слідом за нею - вибух. На місці події є значні руйнування. У цеху, де прогримів вибух, вироблялися фугасні авіабомби та компоненти до них, там же зберігалися боєприпаси.

МНС РФ повідомляє, що унаслідок інциденту постраждали 38 людей, з них четверо - перебувають у важкому стані. Більшість постраждалих отримали осколкові поранення легкого і середнього ступеня тяжкості.

Підприємство "Кристал" є провідною організацією у РФ зі створення та впровадження технологій одержання вибухових речовин і сумішей як для військової техніки, так і для цивільних галузей промисловості. Близько двох місяців тому на підприємстві вже був вибух, який повністю зруйнував цех.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі