Напад на Лондонському мосту: поліція встановила особу зловмисника

Поділитися
Напад на Лондонському мосту: поліція встановила особу зловмисника На місці злочину зберігається оточення
Двоє перехожих померли на місці події, злочинця застрелили.

У Лондоні встановили особу підозрюваного у нападі на перехожих на мосту, це 28-річний Усман Хан, який проживав у районі Стаффордширу. Про це йдеться в повідомленні британської поліції.

Вказується, що правоохоронці проводять обшуки за адресою зловмисника в Стаффордширі. Він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за пов'язані із тероризмом злочини.

"Цього чоловіка у 2012 році було засуджено за терористичні злочини. Він вийшов із в'язниці у грудні 2018 року", - розповіли поліцейські.

Причини вчорашнього нападу зловмисника на людей поки невідомі. На місці злочину на Лондонському мосту зберігається оточення.

Читайте також: У центрі Гааги чоловік напав з ножем на перехожих

Як повідомлялося, невідомий поранив ножем п'ятьох перехожих на Лондонському мосту, двоє померли на місці події. Злочинця застрелила поліція. Не виключається, що інцидент пов'язаний із тероризмом.

Цей міст розташований у жвавому фінансовому і туристичному центрі Лондона. У 2017 році на цьому місці вчинили теракт, в результаті якого загинули вісім осіб, ще майже півсотні людей були поранені.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі