Офіційно підтверджених випадків зараження коронавірусом у світі вже 11 311, померли 259 осіб

Поділитися
Офіційно підтверджених випадків зараження коронавірусом у світі вже 11 311, померли 259 осіб Коронавірусом в інших країнах заразилися 120 чоловік
Коронавірус поширився на 22 країни світу.

За даними Національної комісії охорони здоров'я в Пекіні, станом на 00:00 1 лютого були офіційно підтверджені 11 311 випадків захворювання в 31 провінції, муніципалітетах і автономних районах Китаю. Нові смерті призвели до загальнонаціональних втрат - померли 259 осіб, повідомляє в щоденному бюлетені китайське видання South China Morning Post.

Влада в китайському епіцентрі коронавіруса в провінції Хубей повідомила про 45 нових смертельних випадків від цієї хвороби і 1347 нових підтверджених випадків в суботу - обидва перевищили щоденний максимум.

З нещодавно зареєстрованих випадків смерті в Хубей 33 були в Ухані, столиці провінції і головному китайському транзитному вузлі, де були виявлені перші випадки коронавіруса, згідно з даними, опублікованими Комісією охорони здоров'я Хубей.

Підкреслюючи очевидну легкість поширення хвороби, у недавній заяві уряду Сіньюй, міста в провінції Цзянси, який примикає до Хубей, йдеться, що в місті було підтверджено 17 нових випадків, і що 15 з постраждалих пацієнтів були заражені однією людиною.

По мірі того, як уряд Китаю намагається стримати спалах, інфекція поширилася на всі 31 провінції, муніципалітети і автономні райони материкового Китаю, а також щонайменше на 22 інші країни. За межами Китаю діагностовані з потенційно смертельним вірусом 120 осіб.

У відповідь імміграційна влада багатьох країн вживає заходів щодо припинення в'їзду осіб, які прибувають з Китаю.

У Рівному на карантин поклали у інфекційний бокс дівчину, яка нещодавно повернулася з Китаю. Як повідомляє "ТСН", до лікарні вона сама звернулася через підвищення температури, нежить і кашель. За словами хворої, днями вона повернулася з Китайської Народної Республіки. У зв'язку з цим було ухвалено рішення відразу покласти її в інфекційну лікарню.

Дівчину наразі перевіряють на грип та ГРВІ. Після отриманих результатів її, швидше за все, випишуть, оскільки вона почуває себе вже краще.

Ще один хворий, який нещодавно повернувся з Китаю, перебуває у Львівській інфекційній лікарні. Він звернувся до лікарів після того, як захворів, його на даний момент вже готують до виписки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі