Олена Зеленська ініціює створення україномовних аудіогідів в музеях світу

Поділитися
Олена Зеленська ініціює створення україномовних аудіогідів в музеях світу © Офіс президента Facebook
Зеленська сподівається, що в найближчому часі цю ініціативу можна буде реалізувати, однак не назвала механізмів впровадження таких аудіогідів.

Перша леді України Олена Зеленська ініціювала проект зі створення аудіогідів українською в найбільших музеях світу. Про це вона заявила під час відвідування Метрополітен-музею в Нью-Йорку, розповіли в четвер в Офісі президента України.

"Олена Зеленська сподівається, що вже в найближчому майбутньому у найбільших музеях світу українці зможуть слухати екскурсії рідною мовою", - йдеться в повідомленні ОПУ.

Однак Офіс президента не повідомив, як перша леді збирається впроваджувати цю ініціативу.

Раніше повідомлялося, що редакторка

блогу Ukraine Alert в Atlantic Coucil Мелінда Херінг написала відкритого листа першій леді України Олені Зеленській. Херінг закликає Зеленську вплинути на чоловіка – президента України Володимира Зеленського – і захистити права активістів, журналістів. Вона також закликала Олену Зеленську звернути увагу чоловіка на гендерний дисбаланс в його оточенні і посприяти призначенню жінок в його команду. DT.UA наводить повний текст листа.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі