П'ятеро загиблих в авіакатастрофі в США

Поділитися
П'ятеро загиблих в авіакатастрофі в США © Віталій Трубніков/Facebook
На борту перебували пілот і чотири члени сім'ї - чоловік, дружина і двоє дітей.

На півночі штату Джорджія у США зазнав аварії невеликий літак, повідомляє телекомпанія Fox 5 з посиланням на шерифа місцевої поліції.

На борту перебували пілот і чотири члени сім'ї - чоловік, дружина і двоє дітей. Вони прямували на похорон зі штату Флорида в штат Індіана. В авіакатастрофі всі вони загинули.

За попередніми даними, літак потрапив у шторм, однак невідомо, чи стало це причиною аварії, вказує видання.

В кінці квітня три людини загинули під час аварії легкомоторного літака в долині Гошут американського штату Невада. У поліції уточнили, що в літаку знаходилися 28-річний чоловік та 49-річна жінка, а також восьмирічний хлопчик.Уламки літака знайшли в 40 км від кордону зі штатом Юта. За фактом аварії почали перевірку.

Читайте також: Netflix через коронавірус знизить якість трансляцій фільмів в Європі

Раніше повідомлялося, що літак "МАУ" у небі над Тегераном був збитий іранцями, але влада не зафіксували в документах свою провину. Оглядач відділу міжнародної політики ZN.UA Володимир Кравченко пише, що це важливо, оскільки подібна фіксація може збільшити суму виплат з іранської сторони родичам жертв катастрофи.

Нагадаємо, що на початку лютого Тегеран пропонував родичам жертв катастрофи за 80 тис. дол. Але Володимир Зеленський заявив, що Україна буде вимагати більшу компенсацію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі