Папа Римський висловив співчуття сім'ям постраждалих внаслідок пожежі в лондонському хмарочосі

Поділитися
Папа Римський висловив співчуття сім'ям постраждалих внаслідок пожежі в лондонському хмарочосі Папа Римський висловив співчуття жителям Лондона © logosinfo.org
Понтифік також високо оцінив професіоналізм британських рятувальників.

Папа Римський Франциск висловив співчуття сім'ям загиблих і поранених внаслідок пожежі у 27-поверховому будинку Grenfell Tower. Лист за підписом секретаря понтифіка П'єтро Пароліни направлено на ім'я кардинала Вінсента Ніхольса, архієпископа Вестмінстера, повідомляє служба друку Святого престолу.

У листі повідомляється про те, що Франциск "засмучений у зв'язку з втратами людських життів і пораненнями, отриманими внаслідок руйнівної пожежі".

Він також повідомив про свою близькість до всіх постраждалих внаслідок трагедії і високо оцінив роботу лондонських рятувальників і пожежників, які брали участь у ліквідації пожежі та спасінні людей.

Вночі 14 червня в рятувальну службу Лондона надійшло повідомлення про пожежу у 27-поверховому будинку Grenfell Tower на північному заході міста. Вогонь поширився практично по всьому будинку, горіли поверхи від другого до 24.

На момент початку пожежі в будинку було близько 600 чоловік у 120 квартирах. Одразу після початку пожежі багато жителів встигли залишити власні квартири, однак частина залишилась замкнутою осередками вогню.

Детальніше про пожежу читайте в матеріалі DT.UA "Пожежа в Лондоні: головне".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі