Пелосі просить ЄС обмежити домінування Huawei у сфері 5G

Поділитися
Пелосі просить ЄС обмежити домінування Huawei у сфері 5G Дозволивши Huawei домінувати в каналах передачі інформації, ми відкриємо їй спосіб детально відстежувати наше життя © washingtontimes.com
За словами Пелосі, Європа не повинна проміняти свої цінності на вигідну пропозицію Huawei в частині ціни.

Спікерка Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі заявила представникам Європейського Союзу в Брюсселі про те, що пов'язаній з владою КНР компанії Huawei не можна дозволити домінувати у сфері 5G.

За її словами, дозволивши Huawei домінувати в каналах передачі інформації, ми відкриємо їй спосіб детально відстежувати життя кожної людини.

"Якщо ми дозволимо Huawei домінувати в каналах передачі інформації, це буде порівняти з тим, як допустити державну поліцію в кишеню кожного, хто користується цими каналами", - сказала спікерка, зазначивши, що Європа не повинна проміняти свої цінності на вигідну пропозицію Huawei в частині ціни.

"Що ви можете виграти в ціні, ви втратите в моральному плані. Канали передачі інформації повинні бути демократичними, не можна, щоб у них домінував автократичний підхід", - впевнена Пелосі.

Раніше Huawei неодноразово підозрювали у передачі інформації китайській владі. Через це від продукції компанії відмовилися державні органи США, Австралії та Нової Зеландії.

Крім того, в США ввели санкції проти Huawei.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі