Перевага Байдена над Трампом досягла піку за цей рік – Ipsos

Поділитися
Перевага Байдена над Трампом досягла піку за цей рік – Ipsos © zik.ua
Трамп також втрачає підтримку серед республіканців.

Ключовий кандидат у президенти США від Демократичної партії Джо Байден випереджає свого конкурента республіканця і чинного голову Білого дому Дональда Трампа на 13 відсотків, показують результати нещодавнього опитування, проведеного на національному рівні.

Останнє опитування від Reuters та Ipsos показало найширший в цьому запас Байдена в парі з Трампом. 48% проти 35%. Соціологи кажуть, що американці налаштовані більш критично до Трампа на тлі пандемії коронавірусу та протестів проти жорстокості поліції.

Соціологи відзначають, що явним знаком попередження для Трампа є його власний електорат – їх кількість скорочується. Чисте схвалення Трампа серед прихильників республіканців знизилося на 13 відсотків з березня по червень, знижуючись регулярно кожен місяць.

Минуле опитування від Reuters/Ispos показувало перевагу Байдена до 8 відсотків.

Читайте також: Внутрішнє опитування показує, що Трамп програє Байдену з великим відривом

Перед цим газета The York Times з посиланням на джерела в кампанії Трампа писала, що навіть внутрішні опитування президента США показують його відставання від Байдена. Свіжі дані соціологічних опитувань, проведених на загальнонаціональному рівні в США показують, що колишній віцепрезидент Джо Байден випереджає чинного главу Білого дому на 14% в гіпотетичній парі виборах президента Сполучених Штатів, які відбудуться в листопаді. Опитування Data for Progress показало, що за Байдена готові проголосувати 54%, в той час як за Трампа – 40%.

На загальнонаціональному рівні, згідно з опитуванням CNN, у Байдена значна перевага у 14% - 55 проти 41 відсотка.

Байден - перший кандидат у президенти, який випереджає чинного главу Білого дому в кожному травневому опитуванні, бо Джиммі Картер зробив це в 1976 році. Картер, звичайно, переміг на виборах 1976 року.

Середнє лідерство Байдена над Трампом у середньому ніколи не опускалося нижче 4% і зазвичай перевищувало цей показник.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі