Після показу трьох серій серіал "Слуга народу" прибрали з ефіру російського ТБ

Поділитися
Після показу трьох серій серіал "Слуга народу" прибрали з ефіру російського ТБ "Слуга народу" протримався в російському телеефірі один день © Кинопоиск
Серіал доступний росіянам в онлайн кінотеатрах.

Російський телеканал "ТНТ" прибрав з ефірної сітки телесеріал "Слуга народу" з Володимиром Зеленським у головній ролі згодом після початку показу, повідомляє російське видання "Ведомости".

Перші три серії "Слуги народу" вийшли в ефір "ТНТ", який належить групі "Газпром Медіа", в середу, 11 грудня. У телепрограмі було зазначено, що продовження покажуть 12 і 13 грудня, проте потім слоти "Слуги народу" в ефірі зайняли російські серіали "Інтерни" і "СашаТаня".

Представник "ТНТ" у коментарі "Відомостям" заявив, що телеканалу нібито спочатку не збирався показувати всі серії "Слуги народу", а планував обмежитися першими трьома серіями.

Анонс серіалу представник каналу назвав "маркетинговим ходом" для підвищення впізнаваності онлайн-платформи, користувачам якої доступний весь серіал. Також росіяни можуть легально дивитися "Слугу народу" в онлайн кінотеатрах.

Як повідомлялося, 11 вересня російський телеканалу "ТНТ" почав показувати серіал "Слуга народу". При цьому з першої серії вирізали жарт про президента РФ Володимира Путіна.

У студії "Квартал 95" заявили про те, що права на телетрансляцію серіалу з Зеленським російському телеканалу передала шведська компанія Eccho Rights, яка володіє світовими правами на дистрибуцію деяких продуктів "Кварталу". Водночас, у студії не відповіли на запитання, на яких умовах вестиметься показ "Слуги народу" на російському ТБ, а також чи отримає "Квартал 95" роялті з цього показу.

Серіал "Слуга народу" складається з трьох сезонів (51 серія). Прем'єра серіалу в Україні відбулася на телеканалі "1+1" у листопаді 2015 року, другого сезону – 23 жовтня 2017 року, а третій сезон стартував напередодні президентських виборів – 27 березня 2019 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі