Поліцейські Великої Британії ідентифікували всіх 39 загиблих, знайдених раніше у вантажівці

Поділитися
Поліцейські Великої Британії ідентифікували всіх 39 загиблих, знайдених раніше у вантажівці © Sky News
Також британська поліція звинуватила водія вантажівки з Північної Ірландії в 39 випадках неумисного вбивства і змови з метою торгівлі людьми.

У четвер, 7 листопада, поліція Великої Британії офіційно завершила ідентифікацію всіх 39 осіб, знайдених в минулому місяці мертвими у вантажівці в південно-східній Англії. Правоохоронці також повідомили про це сім'ям загиблих, пише AP.

Британська влади співпрацюють з в'єтнамськими полициескими і слідчими за виявленими 23 жовтня тіл в індустріальному парку у місті Грейс. Раніше вважалося, що більшість загиблих були громадянами Китаю, однак згодом британська поліція заявила, що вони є громадянами В'єтнаму.

Помічник старшого констебля Тім Сміт заявив, що ідентифікація загиблих є "важливим кроком у розслідуванні і дозволяє працювати з нашими колегами з в'єтнамської поліції для підтримки сімей цих жертв".

"Абсолютно правильно, що ми даємо можливість членам сімей дізнатися новини, які підтверджують смерть їх близьких, перед тим, як публікувати будь-яку додаткову інформацію", - додав він.

Также британская полиция обвинила 25-летнего Мориса Робинсона, водителя грузовика из Северной Ирландии в 39 случаях непредумышленного убийства и заговора с целью торговли людьми.
Еще три человека были освобождены под залог в ожидании дальнейшего расследования по делу.

23 жовтня, на території індустріального парку у місті Грейс в англійському графстві Ессекс поліція виявила вантажівку, в якій знаходилися 39 тіл: вісім мертвих жінок і 31 чоловік. Серед них – як мінімум один неповнолітній.

2 листопада, поліція з посиланням на нові дані в цій справі заявила, що знайдені мертвими в авторефрижераторі у Великобританії люди є громадянами В'єтнаму.

Спочатку вважалося, що усі загиблі виявилися громадянами Китаю.

Варто відзначити, що подібні знахідки траплялися і раніше. Найчастіше в подібних вантажівках знаходять нелегальних мігрантів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі