Поліція Італії затримала 10 осіб за можливе фінансування тероризму

Поділитися
Поліція Італії затримала 10 осіб за можливе фінансування тероризму 10 затриманих перебувають під слідством за звинуваченням у відмиванні грошей в цілях тероризму
Італійська поліція затримала 10 осіб у центральному регіоні Абруццо.

Італійська поліція затримала 10 осіб у центральному регіоні Абруццо за можливі податкові злочини і відмивання грошей з метою фінансування ісламських екстремістських груп, повідомляє AP.

Слідчі заявили на прес-конференції в суботу, що вісім тунісців і два італійця підозрюються у фінансуванні за рахунок "величезних грошових сум, пов'язаних з радикальною ісламською організацією "Аль-Нусра".

За словами прокурорів, затримані, у тому числі імам мечеті Дар Ассалам недалеко від міста Терамо і італійський бухгалтер, використовували гроші, отримані в результаті ухилення від сплати податків, для фінансування груп бойовиків в Сирії і деяких радикальних імамів, що базуються в Італії.

Влада каже, що всі 10 затриманих перебувають під слідством за звинуваченням у відмиванні грошей в цілях тероризму.

Нагадаємо, в березні 2019 року Рада безпеки Організації Об'єднаних Націй прийняла резолюцію проти фінансування світового тероризму.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі