Поліції Великої Британії вдалося ідентифікувати 39 загиблих в'єтнамців

Поділитися
Поліції Великої Британії вдалося ідентифікувати 39 загиблих в'єтнамців © Соцмережі
За підозрою в причетності до вбивства в Британії та Ірландії затримано п'ять осіб, в тому числі водій вантажівки - 25-річний Моріс Робінсон з Північної Ірландії. Суд Великобританії залишив його під вартою як мінімум до 25 листопада.

Поліція Великої Британії поліція ідентифікувала тіла всіх 39 людей, які були знайдені в автоконтейнере в Ессексі, близько Лондона, 23 жовтня, повідомляє the Guardian.

"Поліція заявила, що формально ідентифікувала всі 39 тел, які були знайдені в автоконтейнере в Ессексі минулого місяця", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці також повідомили відповідну інформацію родичам загиблих.

Всі 39 мігранти були громадянам В'єтнаму. Більшість з них були уродженцями провінцій Хатинь, Нгеан і Куанг Бін.

"Це був надзвичайно важливий процес, і наша команда наполегливо працювала над тим, щоб дати відповіді змученим сім'ям, які бояться, що їх рідні можуть опинитися в числі тих, чия трагічна подорож закінчилася на наших берегах", - сказав Тім Сміт, помічник головного констебля поліції Ессекса.

У поліції заявили, що влада В'єтнаму і Великої Британії працюють над репатріацією тел 31 чоловіки і восьми жінок, знайдених у вантажівці.

Поліція оприлюднила імена всіх загиблих мігрантів. Наймолодшим жертвам лише 18 років.

Суд Великобританії залишив під вартою як мінімум до 25 листопада водія вантажівки, в якому виявили 39 тел громадян В'єтнаму.

23 жовтня, на території індустріального парку у місті Грейс в англійському графстві Ессекс поліція виявила вантажівку, в якій знаходилися 39 тіл: вісім мертвих жінок і 31 чоловік. Серед них – як мінімум один неповнолітній.

2 листопада, поліція з посиланням на нові дані в цій справі заявила, що знайдені мертвими в авторефрижераторі у Великобританії люди є громадянами В'єтнаму.

Спочатку вважалося, що усі загиблі виявилися громадянами Китаю.

Варто відзначити, що подібні знахідки траплялися і раніше. Найчастіше в подібних вантажівках знаходять нелегальних мігрантів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі