Полозов застеріг громадян України від відвідування РФ та окупованого Криму

Поділитися
Полозов застеріг громадян України від відвідування РФ та окупованого Криму Полозов впевнений, що про такі ризики попереджати українців мають ЗМІ та держава © Николай Полозов/Twitter
Адвокат зазначив, що ФСБ може схопити будь-якого українця та "призначити" його "терористом або диверсантом".

Громадянам України з урахуванням міжнародного становища варто утриматися від відвідування території Росії і окупованого Кремлем Криму, заявив російський адвокат Микола Полозов 9 вересня в ефірі Радіо НВ.

"Багато українських громадян ведуть себе досить безпечно. Ніби немає ніякої окупації, війни. Багато з них до цих пір їздять відпочивати до Криму, багато їздять безпосередньо у Росію. І гарантії, що когось з них не схоплять і не призначать терористом або диверсантом, або кимось ще, ніхто не дає", – зазначив адвокат, додавши, що ризики таких подорожей повинні роз'яснювати ЗМІ і держава.

Вранці, 9 вересня, в прикордонному управлінні російської ФСБ в анексованому Росією Криму повідомили про затримання на адмінкордоні півострова з Херсонською областю двох осіб.

Згідно з інформацією відомства окупантів, один із затриманих є жителем Хмельницької області, ще один затриманий – кримчанин. У ФСБ заявляють, що обидва українці нібито перебувають у "федеральному розшуку".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі