Польща підвищує тариф на транзит російського газу на 16,5%

Поділитися
Польща підвищує тариф на транзит російського газу на 16,5% © Ramboll
Введення тарифу на 2021 рік призведе до збільшення середніх платежів за послуги з транспортування газу на 16,5% по відношенню до діючого тарифу

Управління з регулювання енергетики (URE) Польщі затвердив тариф на прокачування газу по польській ділянці трубопроводу Ямал - Європа на 16,5% в 2021 році, говориться в повідомленні регулятора, передає "Інтерфакс".

"Введення тарифу на 2021 рік призведе до збільшення середніх платежів за послуги з транспортування газу на 16,5% по відношенню до діючого тарифу", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що головне статистичне управління Польщі підрахувало, що після початку епідемії коронавіруса з Польщі поїхали 160 тисяч українських трудових мігрантів.

При цьому у квітні кількість офіційно працевлаштованих громадян України скоротилося майже на 30% порівняно з груднем 2019 року.

В цілому кількість іноземців у Польщі на кінець квітня порівняно з лютим 2020 року скоротилося на 223 тис., або на 10,1%. Найбільше з Польщі виїхало білорусів - 32,2%. На другому місці трудові мігранти з Росії - 25,7%.

Польща, газ, РФ, тарифи

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі