Прем'єр Японії відмовив Путіну і не приїде на парад до Москви

Поділитися
Прем'єр Японії відмовив Путіну і не приїде на парад до Москви Абе волів займатися справжніми державними справами © kremlin.ru
Не приїдуть також президенти Азербайджану та Чехії.

Заступник голови департаменту Європи Міністерства закордонних справ Японії Хідекі Уяма в п'ятницю повідомив про те, що прем'єр-міністр країни Сіндзо Абе не прилетить до Москви для участі в перенесеному параді, передає агентство Kyodo.

Наголошується, що Абе зосереджений на боротьбі з коронавірусом в Японії.

Також в Москву не приїдуть президенти Азербайджану та Чехії. Всього, за даними МЗС Росії, на парад приїдуть 12 лідерів, сателітів Кремля.

Зазначимо, що президент Росії Володимир Путін оголосив про те, що скасований "парад перемоги", присвячений 9 травня, відбудеться 24 червня, попри те, що в країні на той момент зафіксували рекордну смертність від нового коронавірусу COVID-19.

Читайте також: В Україні створили мобільні бригади лікарів для перевірки на коронавірус вдома

Детальніше про те, як COVID-19 більше не визначає російську політику, і Кремль повертається до реалізації відкладених планів, читайте в статті Олексія Їжака "З бункера до перемог" для ZN.UA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі