Прихильників екс-президента Киргизстану звинуватили у використанні снайперської зброї

Поділитися
Прихильників екс-президента Киргизстану звинуватили у використанні снайперської зброї У Киргизстані заворушення, пов'язані зі спробою арешту колишнього президента країни
Загиблий при першому, невдалому штурмі Кой-Таш спецназівець ДКНБ Киргизстану був убитий пострілом зі снайперської гвинтівки, стверджують офіційні органи.

Спецназівець, смертельно поранений під час першого штурму резиденції колишнього президента країни Алмазбека Атамбаєва у селищі Кой-Таш, отримав поранення зі снайперської гвинтівки, куля якої виявилася у змозі пробити бронежилет, заявили в прес-службі Державного комітету Національної безпеки Киргизії (ДКНБ).

Киргизстанська безпека стверджує, що прихильники екс-президента, які захищали резиденцію, випустили кулю зі снайперської гвинтівки, яка пробила бронежилет і зачепила життєво важливі органи співробітника держбезпеки, який помер по дорозі до лікарні. Передбачається, що стріляли з боку будинку Атамбаєва.

Зі свого боку ДКНБ запевнив, що спецназ застосовував тільки зброю для відстрілу гумових куль, у той час, як з боку резиденції екс-президента по ним вели вогонь із бойової зброї.

Нагадаємо, 27 червня парламент Киргизстану ухвалив постанову "Про позбавлення статусу експрезидента Киргизької Республіки Алмазбека Атамбаєва". 103 депутати проголосували "за", шість – "проти". Генпрокуратура виявила в його діях ознаки корупції, перевищення посадових повноважень та незаконного збагачення.

Сам Алмазбек Атамбаєв звинувачення в свою адресу називає абсурдними. На його думку, звинувачення на його адресу висунуті владою з метою усунення політичного опонента.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі