Принц Гаррі засмучений тим, що його повністю відрізали від королівської сім'ї

Поділитися
Принц Гаррі засмучений тим, що його повністю відрізали від королівської сім'ї Ситуація в королівській родині вирішилася не кращим чином © Facebook/Sussex Royal
Принц Гаррі не очікував такої реакції королеви на своє рішення про самостійності

Принц Гаррі явно не очікував саме такого результату королівської сім'ї його з дружиною рішення стати незалежними людьми і самостійно заробляти собі на життя. Він припускав, що буде представником королеви на американському континенті, а замість цього позбувся всіх привілеїв, допомоги і, по суті, отримав відмову у приналежності до королівської сім'ї в цілому.

Британський принц Гаррі заявив, що відчуває глибоку печаль через наслідки спільного із дружиною рішення стати незалежними від королівської сім'ї. Про це він розповів 19 січня на благодійному заході в Лондоні, повідомляє телеканал Sky News.

"Наша надія полягала в тому, щоб продовжувати служити королеві, Співдружності націй, моїм військовим асоціаціям, але не отримуючи бюджетних коштів. На жаль, це виявилося неможливим", - зазначив принц Гаррі.

"Як тільки ми з Меган (Маркл) одружилися, ми були раді, ми були сповнені надій, ми перебували тут, щоб служити. Із цих причин у мене викликає велику печаль, що все це закінчується так само", - підкреслив онук королеви Єлизавети II .

Говорячи про те, як приймалося рішення, принц Гаррі відзначив: "Це були місяці переговорів після стількох років складнощів. Я знаю, що не завжди робив усе, як треба, але загалом іншого виходу насправді не було".

Нагадаємо, 8 січня принц Гаррі, який займає шосте місце в черзі престолонаслідування, і його дружина повідомили в Instagram про намір відмовитися від статусу старших членів королівської сім'ї і почати жити по черзі в Канаді і Великобританії.

Букінгемський палац 18 січня інформував, що королева схвалила рішення герцогів Сассекських, які відтепер не зможуть представляти Єлизавету II в офіційних поїздках, виконувати інші церемоніальні обов'язки і використовувати титул Їх Високостей, незважаючи на дипломатичну заяву королеви Єлизавети про любов до сім'ї онука.

Також було оголошено про те, що сім'я принца більш не отримуватиме бюджетних коштів.

Протягом найближчого часу принц також повинен буде відмовитися від привілеїв і почесних військових звань, включаючи звання капітан-генерала Королівської морської піхоти, яке в 2017 році йому передав дід - герцог Единбурзький Філіп.

Причини рішення герцога і герцогині досі не зрозумілі до кінця. Багато оглядачів припускають, що принц Гаррі і Меган Маркл хочуть отримати можливість укласти вигідні для себе комерційні контракти.

Інші пов'язують цей крок із тим, що подружжя дуже втомилося від настирливої ​​уваги ЗМІ.

Восени минулого року герцог і герцогиня Сассекські подали в суд на кілька британських таблоїдів, а незабаром після цього принц Гаррі нагадав про те, що постійне переслідування з боку репортерів стало однією з головних причин загибелі його матері - принцеси Діани.

Принц Гаррі та його дружина Меган більше не будуть працювати членами британської королівської сім'ї, і вони не будуть використовувати свої титули "королівської величі", оскільки вони йдуть в незалежне майбутнє, заявив Букінгемський палац в суботу.

У Палаці повідомили, що Гаррі і Меган більше не будуть отримувати державні кошти, і вони повернуть гроші, витрачені на реконструкцію їх котеджу у Віндзорі. За словами представників палацу, зміни набудуть чинності навесні цього року.

Раніше повідомлялося про те, що співробітників британської королівської резиденції подружжя в Фрогмор-котедж звільнили, а будинкоутримувача та інших ключових співробітників перевели на іншу роботу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі