"Провели дуже хорошу зустріч" — Трамп прокоментував переговори з Лавровим

Поділитися
"Провели дуже хорошу зустріч" — Трамп прокоментував переговори з Лавровим Глава МЗС Росії прибув до Вашингтона 10 грудня © Flickr/МИД России
Також під час зустрічі в Білому домі обговорювали Україну.

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп очікує продовження діалогу з Росією найближчим часом. Про це він заявив після зустрічі з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим.

"Провели дуже хорошу зустріч з міністром закордонних справ Сергієм Лавровим і представниками Росії", - написав глава Білого дому в Twitter.

За його словами, під час зустрічі обговорювалося багато питань, у тому числі, торгівлю, Іран, Північну Корею, Договір INF, контроль над ядерною зброєю і втручання у вибори.

"Чекаємо на продовження нашого діалогу найближчим часом!", - підсумував Трамп.

Читайте також: Політсили бойовиків не можуть брати участь у виборах в ОРДЛО — Айвазовська

Раніше повідомлялося, що Дональд Трамп на зустрічі з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим закликав Москву врегулювати конфлікт з Україною і застеріг від спроб втрутитися в американські вибори.

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп бачить виклики для своєї країни з боку Росії і Китаю, заявив міністр оборони США Марк Еспер в інтерв'ю Fox News.

"Президент Рейган знав, якими були загрози того часу. Загрозою тоді був СРСР. А президент Трамп знає, що виклики для нас в довгостроковій перспективі - це Росія і Китай", - сказав він.

За словами Еспера, США відстали від Росії в області гіперзвукового зброї. Вашингтон кілька років тому зробив паузу в цих розробках, коли випереджав Москву.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі