Саудівська Аравія офіційно звинуватила Іран у нападі на нафтові заводи

Поділитися
Саудівська Аравія офіційно звинуватила Іран у нападі на нафтові заводи Саудівська Аравія впевнена у вині Ірану © id77.livejournal.com
Як заявили в Міноборони країни, подробиці удару все ще з'ясовуються, однак військові КСА вже можуть бути впевнені у тому, що винний Іран.

Міністерство оборони Королівства Саудівська Аравія офіційно звинуватило Іран у нападі на саудівські нафтові підприємства, продемонструвавши у якості доказів своїх тверджень уламки дронів-камікадзе та ракет, за допомогою яких заводи були виведені з ладу, повідомляє ВПС.

"Міністерство оборони Саудівської Аравії продемонструвало те, що, на їхню думку, є уламками безпілотників і крилатих ракет, які доводять причетність Ірану до атак на два нафтових об'єкти у вихідні", – сказано у повідомленні.

Під час брифінгу в Міноборони країни заявили, щоподробиці удару все ще з'ясовуються, однак військові КСА вже можуть бути впевнені у тому, що винний Іран – про це, нібито, свідчать уламки ракет.

Детальніше про атаку дронів на ключові об'єкти нафтової індустрії Саудівської Аравії читайте в статті Миколи Замікули в статті "Атака дронів і примарні погрози" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі