Ще одна країна Європи може відкритися для туристів

Поділитися
Ще одна країна Європи може відкритися для туристів © aprpressa.com
Для деяких країн британські обмеження можуть залишитися до кінця літа.

Британський уряд оцінює можливість пом'якшити запровадженні через пандемію нового коронавірусу правила в'їзду в країну на початку липня, передає в п'ятницю телерадіокомпанія BBC з посиланням на джерела на Даунінг-стріт.

Нагадаємо, що 10 червня Британія побила антирекорд за кількістю хворих на COVID-19 і випередила за цим показником Іспанію.

Зазначається, що переговори Лондон веде з кількома європейськими країнами, зокрема, з Португалією.

Очікується, що в кінці червня Британія оголосять про відкриття кількох туристичних коридорів. Громадян країн, з якими будуть відкриті коридори, не стануть зобов'язувати бути на ізоляції після прибуття. Британці, і собі, теж зможуть їздити в ці країни.

Джерело BBC в авіаційній галузі сказало, що обмеження для тих держав, з якими не буде туристичного коридору, можуть залишитися в силі до кінця літа.

Читайте також: В Україну з ОРДЛО повертаються 20 українців: список

Нагадаємо, що з 15 червня Україна відновила міжнародне авіасполучення з Албанією, США і Туреччиною. Ці країни готові приймати українців на своїй межі без будь-яких обмежень. Також відкрито кордон з Великобритание, але по прибуттю потрібно самоізолюватися на 14 днів.

Про повернення з Польщі в Україну, громадяни не зобов'язані будуть проходити самоізоляцію, оскільки ця країна входить в "зелену зону", де епідеміологічна ситуація сприятлива.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі