США ініціюють переговори з Росією і Китаєм про майбутнє озброєнь

Поділитися
США ініціюють переговори з Росією і Китаєм про майбутнє озброєнь США прагнуть замінити договір СНО-3, термін якого закінчується в лютому 2021 року © Еспресо.TV
Всі три країни братимуть у переговорах з контролю над озброєннями.

Спецпредставник президента США Маршалл Біллінгслі (Marshall Billingslea - англ.) на початку наступного тижня відправиться в Австрію, де пройдуть переговори із заступником міністра закордонних справ РФ Сергієм Рябковим щодо "спільно схвалених тем, пов'язаних з майбутнім контролю над озброєннями".

Держдепартамент США повідомив, що Сполучені Штати також запросили до участі в переговорах Китай.

"Сполучені Штати запросили КНР приєднатися до цих переговорів, і дали зрозуміти, що всі три країни повинні брати участь у переговорах з контролю над озброєннями з щирими намірами (in good faith - англ.)", - зазначає Державний департамент США, передає Голос Америки.

Сайт Держдепартаменту повідомляє, що Біллінгслі в останні роки відіграє провідну роль у протидії з боку Сполучених Штатів Америки протизаконних фінансових операціях, включаючи відмивання грошей і фінансування тероризму, на міжнародній арені.

Президент США Дональд Трамп неодноразово закликав Китай приєднатися до американо-російських переговорів щодо угоди, яка замінить договір СНО-3. Строк дії цього договору закінчується в лютому 2021 року.

Читайте також: В окупованій Горлівці зафіксували 12 випадків коронавірусу — Аваков

Раніше в РФ повідомили про створення засобів боротьби з гіперзвуковою зброєю.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі