США назавжди закриває офіс Служби громадянства та імміграції в Москві

Поділитися
США назавжди закриває офіс Служби громадянства та імміграції в Москві Виїхати в США буде складніше © bagnet.org
Всі бажаючі виїхати повинні будуть звертатися у відділення в Афінах - Греція здійснюватиме юрисдикцію у питаннях імміграції колишніх громадян СНД.

Служба громадянства та імміграції США (USCIS) повністю і остаточно закриває московське представництво. Уточнюється, що це буде зроблено у зв'язку зі значним зниженням робочого навантаження. Останній день роботи офісу вже оголошено: 29 березня 2019 року, а 28 лютого стане останнім днем прийому заявок.

"Зважаючи на значне скорочення обсягу роботи, USCIS назавжди закриває відділення в Москві 29 березня 2019 року. 28 лютого – останній день, коли відділення буде відкрито для прийому заяв", – йдеться в повідомленні, яке опубліковано на сайті USCIS.

Після закриття московського представництва бажаючі виїхати громадяни колишніх радянських республік повинні будуть звертатися до відділення Служби в Афінах. Саме Греція здійснюватиме юрисдикцію у питаннях імміграції у Вірменії, Азербайджані, Білорусі, Естонії, Грузії, Казахстані, Киргизстані, Латвії, Литві, Молдові, Російській Федерації, Таджикистані, Туркменістані та Узбекистані, а також в Україні.

Частину послуг, які раніше надавали співробітники московського офісу USCIS, тепер буде забезпечувати американське посольство. Служба громадянства та імміграції США також займається питаннями прохань про надання притулку. Тепер їх буде вирішувати складніше.

Нагадаємо, в США понад місяць триває так званий "шатдаун",, який вже побив історичний рекорд по тривалості. До гуманітарної кризи в країні призвели розбіжності у фінансуванні окремих статей держбюджету на 2019 рік. Зокрема, американський президент Дональд Трамп вимагає передбачити в бюджеті 5,7 млрд доларів на будівництво стіни на кордоні з Мексикою. Проти ініціативи Трампа виступає демократична більшість Палати представників.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі