США включили в санкційний список другу "дочку" російської "Роснефті"

Поділитися
США включили в санкційний список другу "дочку" російської "Роснефті" Компанія TTI є дочірньою компанією російської державної нафтової компанії "Роснефть" © www.obzor.lt
Під санкції США потрапила швейцарська TNK Trading International.

Міністерство фінансів США ввело санкції проти швейцарської компанії TNK Trading International, підконтрольна російському компанії "Роснефть". Про це йдеться на сайті відомства.

"Департамент з контролю за іноземними активами Казначейства США (OFAC) сьогодні ввів санкції проти TNK Trading International SA (TTI) за роботу в нафтовій галузі венесуельської економіки. Компанія TTI, зареєстрована у Швейцарії, є дочірньою компанією російської державної нафтової компанії "Роснефть", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні Міністерства йдеться, що компанія виступала в якості посередника в операціях з продажу і транспортування венесуельської нафти.

Раніше Мінфін США включив в санкційний список іншу дочірню структуру "Роснефти" Rosneft Trading. Мінфін США вимагав згорнути бізнес з TNK Trading і Rosneft Trading до 20 травня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі