США вводять обмеження на візи для вагітних

Поділитися
США вводять обмеження на візи для вагітних Трамп виступав проти практики набуття громадянства за місцем народження © Pixabay
Згідно з інфомацією, наданою адміністрацією Трампа, президент виступає проти практики набуття громадянства за місцем народження

Адміністрація Дональда Трампа запроваджує ряд вимог, спрямованих на обмеження "пологового туризму", під час якого жінки їдуть народжувати до Сполучених Штатів Америки, аби їх дитина мала американське громадянство. Про це повідомляє AP зсилаючись на керівництво Державного департаменту.

Зазначається, що тепер вагітним жінкам необхідно буде переконати працівника консульства, що крім народження дитини, у неї є інші цілі для поїздки в країну. Також жінки, які їдуть народжувати у США, будуть розглядатися як іноземці, які приїжджають на медичне лікування.

"Практика приїзду до США народжувати є принципово законною, хоча є випадки, коли влада арештовує операторів агентств туристичного туризму за фальсифікацію віз або ухилення від сплати податків. А жінки часто чесні щодо своїх намірів під час подачі віз і навіть демонструють підписані договори з лікарями та лікарнями", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інфомацією, наданою адміністрацією Трампа, президент виступає проти практики набуття громадянства за місцем народження.

Даних про те, скільки іноземних жінок приїжджає в США спеціально для народження дитини, немає. Однак центр імміграційних досліджень підрахував, що в 2012 році близько 36 тисяч жінок народили свою дитину в США, а потім покинули країну.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі