Трамп побідкався голові Twitter на втрату підписників

Поділитися
Трамп побідкався голові Twitter на втрату підписників Трамп неодноразово скаржився, що Twitter видаляє акаунти його передплатників
Twitter - улюблена соцмережа Дональда Трампа.

Президент США Дональд Трамп зустрівся в Білому домі з головою соціальної мережі Twitter Джеком Дорсі. Він повідомив про це в акаунті в Twitter, розповівши, що вони з Дорсі обговорили безліч питань, що "стосуються платформи і світу соцмереж в цілому". Дорсі відповів йому, дякуючи за зустріч.

Twitter заявив, що на зустрічі, яка відбулася з ініціативи Білого дому, мова йшла, зокрема, про суспільну дискусію перед президентськими виборами в США 2020 року.

Джерела The Washington Post та Reuters повідомили, що частина зустрічі (згідно інформації Motherboard, вона тривала півгодини) була присвячена обговоренню скарг Трампа на те, що Twitter навмисно блокує акаунти його передплатників. Глава соціальної мережі пояснив президентові США, що Twitter видаляє акаунти за шахрайство та розсилку спаму, через що підписників втрачають багато популярних користувачів, в тому числі і він сам.

Twitter - улюблена соцмережа Дональда Трампа, він пише там кожен день. На нього підписані майже 60 мільйонів користувачів. Трамп неодноразово скаржився, що Twitter видаляє акаунти його підписників, і звинувачував соцмережу в упередженості щодо консерваторів. Twitter заперечує ці звинувачення й заявляє про свою політичну нейтральність.

Читайте також: ЄК закликала Facebook, Google і Twitter посилити боротьбу з дезінформацією

Раніше Twitter вперше видалив відео, розміщене на сторінці Трампа за порушення авторських прав. У промо-ролику для передвиборної кампанії Трампа в 2020 році незаконно використовували пісню з фільму про Бетмена.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі