Трамп похвалив себе за високі досягнення під час свого президентства

Поділитися
Трамп похвалив себе за високі досягнення під час свого президентства Трамп не страждає зайвою скромністю - він оцінює себе сам
Трамп припускає, що його успіхи переламають пред'явлені йому звинувачення

Президент США Дональд Трамп похвалив себе в Twitter за те, чого досяг за час перебування на посаді президента.

"Рівно три роки тому, 20 січня 2017 року, я був приведений до присяги. Безробіття серед афроамериканців, безумовно, найнижче в історії нашої країни. Крім того, кращі показники бідності, молоді та зайнятості за всю історію", - перерахував Трамп.

Це лише один з довгого списку твітів, в яких Трамп опублікував перелік своїх успіхів в економіці і політиці. Вони розраховані на величезну кількість дописувачів, які, як сподівається Трамп, підтримають його на майбутніх виборах.

Втім, один з твітів прокоментував навіть Еммануель Макрон, який побачив для себе щось, гідне запозичення в частині податкової політики.

Між тим, засідання Сенату щодо імпічменту тривають. Дональд Трамп сподівається, що судовий процес щодо імпічменту в Сенаті закінчився, перш ніж він виступить із зверненням "Про становище країни", повідомляє CNN. Щорічне звернення президента США "Про становище країни" відбудеться у лютому.

Колишній голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров інвестував 10 млрд доларів у проєкт американського бізнесмена Лева Парнаса, близького до особистого адвоката президента США Руді Джуліані.

"Бізнесмен і донор Трампа приділяв увагу інвесторам для проєкту в сфері нерухомості. Один з них, Роман Насіров, який на той час був головою податкової служби України, відправився на курорт Трампа Мар-а-Лаго у Флориді, де вони спілкувалися з обраним президентом в колі його соратників, про що свідчить відео, оприлюднене адвокатом Парнаса (Джозефом Бонді – ред.)", - пише The Wall Street Journal.

Позику в 10 млрд доларів було надано Насіровим на прохання Парнаса, зазначає видання. Попри підтримку покровителів, багато проєктів бізнесмена виявилися невдалими. Наприклад, проєкт, в який інвестував Насіров, завершився судовим процесом.

Під час візиту до Мар-а-Лаго в 2016 році Насіров став свідком того, що президент Сполучених Штатів Дональд Трамп знайомий з бізнесменом Левом Парнасом, хоча сам Трамп категорично відхрещувався від знайомства з ним.

16 січня під час виступу в Овальному кабінеті Трамп заявив: "Я його зовсім не знаю, не знаю, про що він, не знаю, звідки він, нічого не знаю про нього. Я можу тільки сказати вам, що це великий обман".

Проте на відео помітно, що у своїй резиденції три роки тому він спілкується з Парнасом і Насіровым, пише LB.ua

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі