Трамп пообіцяв оприлюднити розшифровку ще однієї розмови із Зеленським

Поділитися
Трамп пообіцяв оприлюднити розшифровку ще однієї розмови із Зеленським Трамп розповів про розмову із Зеленським, про яку "ніхто не знає" © whitehouse.gov
За словами Трампа, про розмову ніхто не знає. Хоча про неї повідомляв Курт Волкер.

Президент США Дональд Трамп заявив, що "не бачить проблеми" в тому, щоб оприлюднити розшифровку ще однієї телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським. Трамп не уточнив, про яку саме розмову йдеться, заявивши, що про неї начебто "ніхто не знає", передає CNBC.

За словами американського президента, його опоненти-демократи напевно захочуть ознайомитися зі змістом бесіди, і він готовий надати їм таку можливість.

"У нас була друга розмова, про яку ніхто не знає... Цей дзвінок, здається, був перед тим дзвінком (через який було розпочато розслідування у Конгресі, - Ред.)... Якщо вони хочуть, я дам їм це. Я розумію, що їм хотілося б... Не бачу в цьому жодної проблеми", - розповів Трамп репортерам у п'ятницю, 8 листопада.

Журналісти припускають, що йдеться про телефонну розмову, що відбувся 21 квітня – в день другого туру виборів президента України. Трамп привітав Зеленського з перемогою. Білий дім офіційно не повідомляв про дзвінок до Києва. Але спецпредставник Держдепартаменту з питань України Курт Волкер написав про телефонну розмову на своїй сторінці в Twitter. DT.UA також повідомляло, як Трамп привітав Зеленського.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі