Трамп скасує санкції проти Росії і "приведе Путіна в Білий дім", якщо виграє вибори – конгресвуман

Поділитися
Трамп скасує санкції проти Росії і "приведе Путіна в Білий дім", якщо виграє вибори – конгресвуман © Donald Trump / Instagram
Вотерс, яка є давнім критиком американського президента, вважає, що Трамп став почувати себе більш впевнено після свого виправдання Сенатом.

Конгресвуман від Каліфорнії Максін Вотерс закликала американців проголосувати проти Дональда Трампа на майбутніх виборах, бо інакше на них чекає чотирирічна конституційна криза та перевищення ним своїх президентських повноважень, повідомляє Newsweek.

"Ми повинні переконатися, що цей чоловік не буде обраний знову", - сказала Вотерс. Конгресвуман заявила, що Трамп збирається помилувати засуджених спеціальним прокурором Робертом Мюллером у справі російського втручання у президентські вибори 2016 року та зробить свою адміністрацію лояльнішою до Кремля.

"Він помилує [колишнього керівника своєї президентської кампанії Пола] Манафорта", - прогнозує Вотерс. "Він зніме всі санкції з Росії. Він буде ще більше пов'язаний з російськими олігархами і він збирається привести Путіна до Білого дому".

"Він збирається поставити Путіна прямо перед нами", - додала Вотерс. "Він скаже: "Проклятий Конгрес Сполучених Штатів".

Путін ще не відвідував Білий дім під час перебування Трампа на посаді президента США, хоча вони проводили спільні прес-конференції під час двосторонніх переговорів у фінському Гельсінкі та на зустрічі "великої двадцятки" у японському місті Осака

Російський уряд запросив Трампа взяти участь у цьогорічному військовому параді на Червоній площі, відзначити 75-ту річницю закінчення Другої світової війни, хоча Білий дім ще не дав остаточної відповіді чи відвідає американський президент цей захід.

Вотерс зазначила, що ті, хто "поважають і піклуються про Конституцію і знають, що Росія здійснила атаку на комітет Демократичної партії, на нашу державну виборчу систему - і ми дуже добре знаємо, що вони знову збираються зробити це на цих виборах" мають "наполегливо працювати", щоб переконатися, що президента буде притягнуто до відповідальності.

"Ми маємо президента, який вийшов з-під контролю", - сказала конгресвуман-демократка в середу. "Він помститься, він вам покаже, що має необмежену президентську владу... Він буде ще гіршим".

Конгресвуман зазначила, що США перебуває в конституційній кризі з "президентом, який перебуває в стані сліпої, немотивованої агресії", а його виправдання Сенатом означає, що відсторонити його від влади повинні виборці.

"Американська громадськість повинна це зробити, якщо їм все ж не байдужа наша демократія - сказала вона. "Ми повинні говорити, ми повинні чинити опір. Я не чую достатньо голосів".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі