Трамп спрогнозував критику на свою адресу за підсумками зустрічі з Путіним

Поділитися
Трамп спрогнозував критику на свою адресу за підсумками зустрічі з Путіним Трамп впевнений, що його критикуватимуть у будь-якому разі © Yahoo!News
Президент США в черговий раз звинуватив ЗМІ та своїх політичних опонентів у необ'єктивності.

Президент США Дональд Трамп висловив упевненість, що він зазнає критики з боку американських медіа та Демократичної партії незалежно від підсумків зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним у Гельсінкі 16 липня.

"Як би вдало я не проявив себе на саміті, навіть якщо б мені видали велике місто Москва в якості компенсації за всі гріхи і зло, вчинені Росією протягом багатьох років, мене все одно зустрінуть з критикою за те, що я був недостатньо хороший і мені повинні були видати ще й Санкт-Петербург", - написав американський президент на своїй сторінці в Twitter у неділю, 15 липня.

Трамп у черговий раз звинуватив своїх політичних опонентів та критиків і необ'єктивності, а також назвав значну частину медіа – "ворогами суспільства".

"Тому в нашій країні стільки ненависті і розбіжностей, але одного разу вона зцілиться", - підсумував президент США, зазначивши, що з нетерпінням чекає зустрічі з Путіним.

Нагадаємо, зустріч президента США Дональда Трампа і президента РФ Володимира Путіна відбудеться 16 липня в столиці Фінляндії.

У Кремлі анонсували "дуже серйозну розмову" лідерів обох держав. У Білому домі повідомили про те, що на переговорах Трампа і Путіна обговорюватимуться питання втручання РФ у президентські вибори в США у 2016 році, а також російська агресія в Україні та Сирії.

Відповідаючи на запитання журналістів про ймовірність визнання США окупації Криму Росією, Трамп відповів: "Подивимося". А також поклав відповідальність за анексію півострова на свого попередника Барака Обаму. "Президент Обама допустив це", - сказав він.

Своєю чергою прес-секретар Білого дому Сара Сандерс нагадала про те, що Сполучені Штати не визнають окупацію півострова, і санкції проти Росії залишатимуться чинними до тих пір, поки він не повернеться під контроль України.

Детальніше про позицію президента США по відношенню до України читайте у матеріалі Альони Гетьманчук "Трамп і Україна: операція "шок і трепет" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі