Трамп відмовився скорочувати видобуток нафти

Поділитися
Трамп відмовився скорочувати видобуток нафти Американський лідер зазначив: США обсяги видобутку нафти зменшувати не будуть
Президент США заявив, що влада країни допоможе нафтовим компаніям, що постраждали від падіння попиту на нафту на тлі епідемії коронавірусу, щоби ті залишилися в "хорошій формі".

Президент США Дональд Трамп заявив, що виступив посередником в угоді Росії і Саудівської Аравії за скорочення видобутку нафти на 15 млн барель на добу, передає Reuters.

При цьому американський лідер зазначив: США, у свою чергу, обсяги видобутку нафти зменшувати не зобов'язані, і додав, що не піде з цього питання ні на які поступки Москві і Ер-Ріяду.

За словами міністра енергетики США Дена Бруйетта, Білий дім налаштований на те, що Росія і Саудівська Аравія прийдуть до угоди в найближчі кілька днів.

Крім цього, Трамп заявив: влада США допоможе нафтовим компаніям країни, які постраждали від падіння попиту на нафту на тлі епідемії коронавірусу, щоб ті залишилися в "хорошій формі".

В якості заходів підтримки влади США дозволять нафтовим компаніям зберігати надлишкову нафту, яка у них накопичилася через низький попит, в Стратегічному нафтовому резерві країни (SPR) для продажу в майбутньому по більш високим цінам. Трамп зазначив, що ці компанії заслуговують допомоги держави, оскільки вони довгий час утримували США на плаву.

Як повідомлялося раніше, в світі утворився дефіцит місць для зберігання нафти.

Міністерство енергетики США дозволив приватним нафтовим компаніям орендувати державні надзвичайні сховища нафти, виконуючи розпорядження президента Трампа про накопичення максимальних запасів нафти.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі