Трамп використовує свої повноваження для вендети над опонентами і покарання нелояльних ЗМІ – Washington Post

Поділитися
Трамп використовує свої повноваження для вендети над опонентами і покарання нелояльних ЗМІ – Washington Post © Village Voice
Використання політичної влади Трампа для переслідувань є безпрецедентним в сучасній історії

Тиском на ізраїльський уряд, щоб він заборонив в'їзд двом членам Конгресу, президент США Дональд Трамп знову використовував владу і платформу свого офісу, щоб покарати своїх політичних суперників, пише американська газета The Washington Post.

Президент залишив на землі військовий літак, який повинна була використовувати спікерка Палати представників Конгресу – демократка Ненсі Пелосі, підштовхнув правоохоронців до відновлення кримінального розслідування стосовно Гілларі Клінтон і публічно закликав до федеральних дій щодо покарання технологічних та медійних компаній, які він вважає упередженими.

У цілому, використання політичної влади Трампа для переслідування і особистої вендети є безпрецедентним в сучасній історії, підкреслює газета.

Влада Ізраїлю вже заборонила в'їзд в країну членам Конгресу США Рашиді Тлаыб і Ільхан Омар. Заява була зроблена невдовзі після того, як президент США Дональд Трамп заявив, що Ізраїль проявить "слабкість", якщо дозволить їм в'їхати в країну.

Нагадаємо, раніше Трампа звинуватили в расизмі і ксенофобії після того, як він запропонував конгресвумен-демократкам повернутися в свої країни.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі