У Бельгії скасовують авіарейси через страйк

Поділитися
У Бельгії скасовують авіарейси через страйк Профспілки вийдуть на вулиці з вимогою підвищити зарплати і пенсії © Delfi.lv
Загальнонаціональний страйк торкнеться 16 тисяч авіапасажирів.

Найбільша авіакомпанія Бельгії Brussels Airlines оголосила про підтримку загальнонаціонального страйку в країні, в рамках якого будуть скасовані всі рейси в середу, 13 лютого. Дочірня компанія Lufthansa попередила про скасування 222 рейсів, все повітряне сполучення в Бельгії може бути паралізоване і торкнеться 16 тисяч авіапасажирів.

Загальнонаціональний страйк організували профспілки, які вимагають підвищення заробітної плати, збільшення часу відпочинку і підвищення пенсій. Очікується, що до страйку долучаться залізничний, морський і повітряний транспорт.

Прем'єр-міністр Бельгії Чарльз Мішель закликав представників профспілок повернутися за стіл переговорів, щоб знайти рішення з представниками уряду і роботодавців.

Зазначимо, авіакомпанія Brussels Airlines здійснює авіаперельоти в Україну з жовтня минулого року. Раніше повідомлялося, що в Україні лише 5-7% громадян користуються авіаперельотами. У планах Міністерства інфраструктури збільшити кількість регіональних аеропортів до 50, щоб більше українців мали можливість літати.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі