У "чорний список" "Аль-Каїди" потрапили мільярдери Баффет, Гейтс і Блумберг

Поділитися
У "чорний список" "Аль-Каїди" потрапили мільярдери Баффет, Гейтс і Блумберг Видання зазначає, що "багаті підприємці" можуть покинути цей список, якщо виведуть свої гроші з американських банків і "відмовляться від підтримки Ізраїлю"
Видання терористичної організації закликало "пустити під укіс відродження американської економіки".

Журнал "Аль-Каїди" закликав до терористичних атак на американських представників великого бізнесу, у тому числі на засновника Microsoft Білла Гейтса, екс-мера Нью-Йорка Майкла Блумберга і найбільшого інвестора Уоррена Баффета, повідомляє NBC News.

У списку журналу "Inspire" також - брати-мільярдери Чарльз і Девід Кох, інтернет-підприємець (засновник Oracle) Ларрі Еллісон, і магнат казино Шелдон Адельсон.

Стаття містить зображення, на яких мільярдери у крові, а поруч з ними пістолет. Видання закликало "пустити під укіс відродження американської економіки". Inspire зазначає, що "багаті підприємці" можуть покинути цей список, якщо виведуть свої гроші з американських банків і "відмовляться від підтримки Ізраїлю".

Високопоставлений американський чиновник розвідки повідомив NBC News, що стаття є прикладом нової політики "Аль-Каїди" - орієнтація на атаки терористів-одинаків.

"Inspire" видається "Аль-Каїда на Аравійському півострові". Найвідомішою статтею видання стала публікація під назвою "Як зробити бомбу на кухні твоєї мами", в якій давалися інструкції з виготовлення вибухових пристроїв.

Раніше видання The Telegraph писало, що терористи з "Аль-Каїди" опублікували звернення, імовірно, сина Усами бен Ладена – Хамзи, в якому він закликав до скоєння атак на Великобританію та інші західні країни. В аудіозаписі чоловік, якого "Аль-Каїда" називає Хамзою бен Ладеном, закликає здійснити напади на США і їх союзників. Він назвав ймовірних "цілей" для терактів такі міста, як Лондон, Вашингтон, Париж і Тель-Авів. Також в аудіозапису були названі кілька міст на Близькому Сході.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі