У Флориді жорстко приводнився Boeing, постраждала 21 людина

Поділитися
У Флориді жорстко приводнився Boeing, постраждала 21 людина Літак викотився зі злітної смуги на мілководдя
Авіалайнер вимушено сів через сильну грозу, загиблих унаслідок інциденту немає.

У Флориді авіалайнер Boeing 737 зі 143 людьми на борту викотився зі злітно-посадкової смуги та впав у річку. Унаслідок інциденту постраждала 21 людина, повідомляє Reuters.

Інцидент стався поблизу міста Джексонвілл близько 21:40 за місцевим часом. Лайнер належить чартерній компанії Miami International Air, окрім 136 пасажирів на його борту знаходилися сім членів екіпажу.

Літак був змушений здійснити жорстку посадку в умовах сильної грози. Boeing впав на мілководді і не пішов під воду. За даними місцевої влади, загиблих і серйозно постраждалих унаслідок інциденту немає, травмовані ушпиталені, їхній стан не викликає у медиків побоювань.

На борту авіалайнера знаходилися переважно військовослужбовці американської військово-морської бази Гуантанамо (Куба) та члени їх сімей. На місці аварії працюють пожежники і рятувальники, які намагаються запобігти потраплянню авіапалива у річку.

Зазначимо, після аварії Boeing 737 MAX 8 в Ефіопії будь-який інцидент з авіалайнерами компанії розглядається через призму цієї аварії і ретельно розслідується.

10 березня в Ефіопії зазнав катастрофи авіалайнер компанії Ethiopian Airlines. Boeing 737 MAX 8 рейсу ET 302 летів з аеропорту Боле в столиці Ефіопії Аддіс-Абеба до столиці Кенії Найробі. На борту літака перебували громадяни 33 держав - 149 пасажирів і вісім членів екіпажу. Українців серед загиблих не було.

Трекер Flightradar24 називав можливою причиною аварії несправності, що далися взнаки відразу після вильоту літака з аеропорту. Рішення про тимчасову заборону польотів Boeing 737 MAX прийняли в ЄС, Канаді, Україні, Австралії, Китаї, Сінгапурі, Ефіопії і Південній Кореї, а також авіаперевізники Aeromexico, Cayman Airways, Comair і Aerolíneas Argentinas.

Федеральне управління цивільної авіації США не збиралося закривати повітряний простір для літаків цього типу, але президент Дональд Трамп розпорядився заборонити польоти Boeing 737 MAX над територією країни.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі