У Франції розбився і згорів літак: четверо загиблих

Поділитися
У Франції розбився і згорів літак: четверо загиблих Туристичний літак загорівся під час приземлення © france3-regions.francetvinfo.fr
На борту літака перебували пілот і троє пасажирів, ніхто з них не вижив.

В результаті падіння туристичного літака у Франції загинули четверо людей. Авіакатастрофа сталася близько 13:00 (за місцевим часом) в неділю, 16 лютого, на плато Ларзака в місті Крессейль, передає "УНН".

Пасажирський літак Piper PA-28 вилетів з Ангулема і розбився в декількох кілометрах на північ від злітно-посадкових смуг на аеродромі Мійо-Ларзака. За попередньою інформацією, пілот втратив контроль над літаком, і той загорівся під час приземлення.

Крім пілота на борту літака перебували троє пасажирів. Ніхто з них не вижив.

Повідомляється, що цього дня на плато були сильні пориви вітру. Слідство має з'ясувати, чи були погодні умови причиною катастрофи.

Як повідомлялося, 26 січня дев'ять людей загинули в результаті краху вертольота в Каліфорнії. Серед загиблих були легендарний баскетболіст Кобі Брайант та його 13-річна донька Джианна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі