У Канаді зійшов з рейок і вибухнув поїзд-нафтовоз, людей евакуюють

Поділитися
У Канаді зійшов з рейок і вибухнув поїзд-нафтовоз, людей евакуюють Постраждалих унаслідок аварії немає
Міністр транспорту запровадив обмеження на швидкість руху поїздів, що перевозять небезпечні вантажі.

У Канаді вранці 6 лютого зійшов з рейок поїзд, що перевозив сиру нафту. Потяг зайнявся і вибухнув. Влада евакуювала мешканців прилеглих населених пунктів, про потерпілих унаслідок вибуху не повідомляється.

Інцидент стався близько 6:15 поблизу міста Сасктаун на півдні країни. За словами очевидців, з рейок зійшли 25-30 вагонів, пролунав вибух і почалася сильна пожежа, повідомляє телеканал CBS.

Управління транспортної безпеки підтвердило аварію поїзда. За даними чиновників, склад ішов на схід Канади, потяг потрапив в аварію приблизно за 2,5 кілометри на схід від села Гернсі. Його жителів також евакуювали.

У районі аварії перекрито шосе, водіїв просять об'їжджати небезпечну ділянку.

Міністр транспорту Канади Марк Гарно розпорядився, щоб усі поїзди, що перевозять велику кількість небезпечних вантажів, знизили швидкість до 32% км/год у житлових районах і до 40 км/год – на решті території. Наказ набрав сили в 00:00 7 лютого.

Розпорядження Гарно матиме негативні економічні наслідки, але сам міністр стверджує, що "не може йти на компроміси з безпекою".

Нагадаємо, 31 жовтня 2019 року в пакистанській провінції Пенджаб зайнявся пасажирський поїзд. Унаслідок вибуху газового балона вигоріли три вагони, загинули 70 і постраждали десятки людей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі