У Конгресі США підтримали санкції проти "Північного потоку-2"

Поділитися
У Конгресі США підтримали санкції проти "Північного потоку-2" В Європі підтримують будівництво газопроводу, в США - проти © 24 канал
Президент США може підписати законопроект вже в серпні.

Палата представників Конгресу США підтримала законопроект про введення санкцій на постачання обладнання, пов'язаних з будівництвом "Північного потоку-2" компаній. Про це повідомив голова НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

За його словами, Комітет у закордонних справах Палати представників парламенту США одноголосно підтримав законопроект про санкції на постачання технологій та обладнання для російських трубопровідних проектів.

"Рішення комітету - важливий крок на шляху до прийняття санкцій. Незважаючи на одностайну підтримку ініціативи, очікуємо, що в липні законопроект схвалить Палата представників. Враховуючи, що за ухвалення документа виступають представники як Республіканської, так і Демократичної партій, він має шанс бути проголосованим у Сенаті і підписаним президентом США вже в серпні", - заявив Коболєв.

Нагадаємо, 21 травня міністр енергетики США Рік Перрі за підсумками зустрічі з Зеленським анонсував санкції США проти "Північного потоку-2" і заявив про розробку в Конгресі відповідного законопроекту. У той же час Європейська комісія заявила, що вже не зможе перешкодити будівництву газопроводу.

Детальніше про рішення по "Північному потоку-2" читайте у статті Сергія Корсунського "Німеччина зосереджується" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі