У Лівії збитий вантажний літак сил Хафтара

Поділитися
У Лівії збитий вантажний літак сил Хафтара Літак впав в районі Тріполі, за який тривають бої
Повстанці стверджують, що літак перевозив медикаменти, в той час як урядові сили говорять про перевезення військових вантажів.

Війська, вірні міжнародно визнаному уряду в Тріполі, збили транспортний літак Лівійської національної армії Халіфа Хафатара, повідомляє агентство Reuters.

Літак був збитий над Тархуном, невеликим містом південніше Тріполі, який армія Хафтара, що обложила столицю, використовує як одну з передових баз. Знищення вантажного літака визнали обидві сторионы.

Представник Лівійської національної армії Ахмед Місмарі, коментуючи подію, стверджував, що літак перевозив медикаменти і медичні вантажі, необхідні для боротьби з коронавірусом. У Тріполі заявили, що збитий літак перевозив військові вантажі.

На території Лівії було підтверджено 18 випадків зараження коронавірусом, але повноцінний моніторинг на всій території країни неможливий.

Бойові дії в Лівії тривають, незважаючи на недавню домовленість про перемир'я. Війська Хафтара неодноразово наносили удари по Тріполі і важливих пунктів в околицях столиці. Значною мірою армія Хафтара залежить від постачання з-за кордону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі