У Мексиці зіткнулися два гігантських круїзних лайнера

Поділитися
У Мексиці зіткнулися два гігантських круїзних лайнера Насправді те, що сталося, сталася можна віднести до назвати дивом
Обидва судна належать одній і тій же компанії

Два круїзних лайнери, що належать одній компанії і навіть мають схожі найменування (Carnival і Carnival Glory Legend - Слава Карнавалу і Легенда Карнавалу), зіткнулися у п'ятницю, під час маневру в порту Косумель, на східному узбережжі Мексики.

"Ми оцінюємо збиток, але немає жодних проблем, які впливають на мореходность або саме судно," - сказали в компанії, передає CNN.

Компанія заявила, що шість осіб з легкими травмами були відправлені в медичний центр для обстеження.

Те, що сталося з двома гігантами, має спеціальну назву. Аллісіон - це морський термін, використовуваний для опису зіткнення рухомого корабля зі стаціонарним об'єктом, таким як інший корабель.

Carnival Glory "маневрувала в доці" і зачепила Carnival Legend, яка вже була пристикувався, йдеться в повідомленні круїзної лінії.

Крах лайнера не вплине на маршрут круїзного лайнера, а гості проведуть день на березі, поки судно впорядковуватимуть.

Пасажири відзначили, що особливих незручностей від зіткнення гігантів не зазнали, а в компанії помітили, що таке стало можливим ще й тому, що був сильний боковий вітер.

В Угорщині знову заарештували українського капітана круїзного судна, що зіткнувся з невеликим судном на Дунаї, унаслідок чого загинули 28 людей. Прокурори побоюються, що українець може втекти до початку судового процесу.

Минулого місяця прокуратура Будапешта звинуватила 64-річного уродженця Одеси у вчиненні дій, які призвели до масових жертв і 35 випадків відмови в наданні допомоги. Прокурори вимагають дев'ятирічне тюремне ув'язнення для капітана, повідомляє AP.

Рішення суду про його повторний арешт може бути оскаржено.

Капітана звільнили з-під варти після завершення розслідування в жовтні, але йому довелося носити електронний пристрій стеження.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі