У ніч Хеллоуіну у Франції спалили більше двох десятків автомобілів

Поділитися
У ніч Хеллоуіну у Франції спалили більше двох десятків автомобілів Наслідки святкування американського свята Хеллоуін для деяких французьких водіїв авто виявилися невтішними. По всій країні спалили більше 20 автомобілів. © Twitter/Var-matin
У всіх випадках обійшлося без постраждалих.

Ніч Хеллоуіна у Франції в цьому році була спекотною в прямому сенсі слова та не обійшлася без інцидентів. Так у кількох містах - Ліоні, Тулузі, Нанті і Бресті, спалили понад 20 автомобілів, повідомляє Le Figaro і видання 20 minutes.

Зокрема, в Тулузі за ніч спалили майже 15 автомобілів, а також закидали ракетами поліцейську ділянку. Під час цих інцидентів ніхто не постраждав і не був затриманий.

В Нанті поліція повідомила про два спалені автомобілі. Також була пошкоджена поліцейська машина. Всього в місті і околицях поліція отримала декілька повідомлень про інциденти в ніч на середу, проте теж обійшлося без постраждалих і затриманих. Ще два автомобілі були спалені в місті Брест.

А в Ренні за ніч спалили п'ять автомобілів, мотоциклів і скутерів. Як повідомляється, більшість транспортних засобів були розміщені на підземному паркінгу.

На сході і півдні міста Ліон теж було жарко. Як повідомляє видання 20 minutes, пожежні отримували дзвінки про виклики понад шістдесят разів. Тут постраждало з десяток транспортних засобів.

Раніше, французька поліція запустила сайт, де пояснить дітям специфіку своєї роботи і розповість про заходи профілактики злочинів. Спеціальний сайт призначений для дітей у віці від 7 до 12 років.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі